Glas Javnosti

REPREZENTATIVNI DVOJAC NA METI HERTE: Jović i Grujić zajedno u Berlinu?

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Berlinska Herta mogla bi da u sezoni 2020/2021 bude najpopularniji fudbalski klub među navijačima Crvene zvezde ukoliko se obistine najave.

Kako pišu nemački mediji, Herta želi da stvori tim koji će se boriti za najviši plasman sa Bajernom i Borusijom iz Dortmunda, a čelnici ovog nemačkog kluba kao glavne "poluge" vide dvojac potekao u Crvenoj zvezdi.

Prva želja je Marko Grujić. Fudbaler Liverpula dokazao je da ima ogroman kvalitet u dresu Herte tokom pozajmice, mnogi su ga apostrofirali kao najboljeg veznog fudbalera ekipe iz Berlina, pa ne čudi želja da Grujić i naredne sezone igra u plavom dresu ovog kluba. 

A Grujić bi saigrača mogao da dobije iz redova madridskog Reala. I to fudbalera kog više nego dobro poznaje. Naime, španski mediji prenose da Herta želi da napad pojača nekadašnjim fudbalerom Ajntrahta iz Frankfurta. Kako Jović ove godine nije previše igrao u dresu Real Madrida a prelazak u Milan nije više toliko izvestan kao što je bio pre nekoliko dana, Herta želi da iskoristi priliku i upari ovu dvojicu igrača sa nadom da bi nova sezona u Bundesligi mogla da znači i eksploziju bivših mladih nada Crvene zvezde.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR