Glas Javnosti

REKLA ŠEFU DA JE BOLESNA PA JE KAMERA SNIMILA NA UTAKMICI: Engleska POBEDILA ali je Nina dobila OTKAZ!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Postoji uvrenje da su mnogi muškarci zbog fudbala i omiljenog tima spremni da žrtvuju mnogo toga u životu. Ali zbog fudbala spremne su na žrtvu i neke žene!


Žena koja je javila da je bolesna, kako bi mogla da ide da gleda polufinalnu utakmicu na Evropskom prvenstvu dobila je otkaz nakon što ju je šef video na televiziji.

Nina Faruki (37) odlučila je da slaže da je bolesna nakon što joj je prijatelj u poslednjem trenutku ponudio karte da ide da gleda meč između Engleske i Danske na Vembliju.

Nina je bila uverena da joj šef neće dati slobodan dan da bi otišla na utakmicu, jer muče muku sa brojem zaposlenih, pa ga je pozvala i rekla mu da je bolesna, a potom je u sredu u podne uhvatila voz iz Lidsa, kako bi stigla na Vembli.

Međutim, Nina je privukla pažnju snimatelja kada je sa dečkom počela da skače na tribinama nakon što je Engleska dala gol, pa je njeno lice "osvanulo na televizoru". Faruki, koja je sedela tik iza gola, osvanula je i na Instagram storiju televizijskog voditelja.

Kada je ujutru u 6 jurila da stigne na voz da se vrati u Lids, šef ju je pozvao i saopštio joj da ne mora ni da se trudi da se vraća na posao.

- Rekli su mi da su videli da sam bila na meču. Iskreno sam im rekla zašto sam tako uradila, ali nisu imali razumevanja i rekli su mi da je "to kraj". To je njihova odluka i cena za ono što sam uradila - rekla je Nina.

Ona je rekla da se malo kaje, jer niko ne želi da dobije otkaz.

- Ali opet, kajala bi se i da nisam otišla na stadion. Isto bih ponovo uradila - rekla je ona.

Nina kaže da joj nije ni palo napamet da bi neko mogao da je vidi u masi od najmanje 60.000 ljudi. Međutim, već na poluvremenu je shvatila da je vrag odneo šalu.

- Bili smo u vestima, moje lice je bilo na svakom televizoru u svakoj kući širom sveta - kaže Nina.

 (Glas javnosti)
 
 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR