Glas Javnosti

OGLASIO SE TRENER POVODOM KOKEZINOG VOZAČA: Tončev je naredio da Stanković igra!

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Posle tri godine otkrivena je afera u koju su umešani bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza i nekadašnji predsednik niškog Radničkog Ivica Tončev.

U pitanju je slučaj koji se desio na utakmici 32. kola Super lige Srbije u sezoni 2017/18 i gostovanju Crene zvezde na Čairu.

Igrao se 88. minut kada je u igru ušao malo poznati Predrag Stanković, kome je to bio prvi i poslednji nastup za Radnički! Reč je o bivšem vozaču i prijatelju tadašnjeg predsednika FSS Slaviše Kokeze, koji je pokrenuo svoje veze kako bi Stankoviću ispunio želju da zaigra protiv Crvene zvezde na superligaškom nivou, prenose Večernje novosti. 

Tadašnji trener Reala sa Nišave Dragan Recko Antić u razgovoru za "Novosti" rekao je da mu je bilo naređeno da ubaci Stankovića u igru, što je on i učinio u 88. minutu meča kad je izveo legendu kluba Sašu Stojanovića.

- Ivica Tončev je voleo da sastavlja tim i on mi je naredio da ubacim Stankovića protiv Zvezde. On i Badža su ga registrovali, trenirao je u Radničkom, a igrao je samo tada, i to desetak minuta. Izaći će još mnogo prljavštine koje su braća Tončev napravila u srpskom fudbalu. Oni su i zloupotrebljavali Kokezu. Bio im je dobar kada su sudije bile na strani Radničkog 90 prema 10, a sada kada su 50-50, ne valja im. Mene su suspendovali 17 meseci, kao da sam ubio nekoga, a ja sam se samo borio protiv takvih ljudi i za svoj klub - rekao je Recko Antić za Novosti.


Jedini nastup Predraga Stankovića u Superligi ostaće upamćen samo po oštrom startu nad Damijenom Le Talekom.

Ipak, sudija meča Majo Vujović mu je progledao kroz prste i nije ga kaznio žutim kartonom, iako je Zvezdin defanzivac dugo ležao na travi.


(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR