Glas Javnosti

RAT U LONDONU ZBOG LUKE JOVIĆA! Tri tima u trci za potpis napadača Reala, evropski gigant ipak favorit (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Ostanak Luke Jovića u Real Madridu po završetku letnjeg prelaznog roka bio bi ravan čudu, a nekadašnja nada Crvene zvezde karijeru bi mogla da nastavi u Engleskoj.

Kako prenose ostrvski mediji, Jovića bi u svojim redovima volela da vide čak tri londonska kluba – Arsenal, Vest Hem i Totenhem.

Jović je od početka sezne odigrao ukupno 473 minuta na 17 mečeva, za to vreme je postigao jedan gol uz dve asistencije. Iako ga nema u sastavu još od 12. februara i susreta sa Viljarealom, kada je odigrao 16 minuta, ova tri premijerligaša ipak u Joviću vide ozbiljno pojačanje za narednu sezonu.


Arsenal se nalazi u svojevrsnom "rebildingu", pa bi Jović trebalo da predstavlja jednu od udarnih tačaka za budućnost. Totenhem pravi plan kako nastaviti dalje bez Harija Kejna, koji će na leto bez dileme napustiti "pevce" i otići u klub gde će imati priliku da se bori za trofeje, a najozbiljniji kandidat za Jovića je, navodno, tim "čekićara".


Vest Hem se nalazi blizu plasmana u Evropu, trenutno su šesti na tabeli sa 51 bodom, uz doduše dva meča viška u odnosu na Mančester junajted (takođe 51), pa bi Jović trebalo da predstavlja igrača koji će na duže pokriti poziciju najisturenijeg napadača i povećati efikasnost kluba koji je na 32 utakmice Premijer lige mrežu rivala zatresao 51 put, piše Nova.rs.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR