Glas Javnosti

Radživ van la Para odbio Panatinaikos

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Panatinaikos nudio 700.000 evra godišnje, la Para odbio zbog lošeg iskustva u Beogradu

Bivši fudbaler Crvene Zvezde Radživ van la Para odbio je ponudu Panatinaikosa jer, kako kaže, ne želi da igra u balkanskim ligama zbog lošeg iskustva tokom angažmana u Crvenoj Zvezdi. Zvezda je la Paru platila Hadersfildu 1.2 miliona evra, međutim on se pokazao kao loša investicija, pošto nije pokazao gotovo ništa tokom proteklih 6 meseci.

Klub iz Ljutice Bogdana se odrekao njegovih usluga, pa je kao slobodan igrač postao interesantan klubovima iz Grčke. Najviše je zagrizao Panatinaikos, koji mu je ponudio platu od 700.000 evra godišnje, međutim on je to odbio. Radživ želi da se vrati u svoju zemlju, Holandiju, i da potpiše ugovor sa nekim tamošnjim klubom. Velika želja mu je da zaigra za Fajenord, klub koji voli i za koji navija, mada će to verovatno ostati nedosanjan san za njega s obzirom na (ne)prikazanu igru u Crvenoj Zvezdi. 

Osim Panatinaikosa interesovanje za njega je pokazao i solunski PAOK, a prema nekim informacijama interesovanje su pokazali i neki klubovi iz Turske i Engleske.

 

Izvor: Telegraf

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR