Glas Javnosti

BIVŠI NAPADAČ MADRIDSKOG ATLETIKA O SRPSKOM FUDBALU: Jedna od najtužnijih i najružnijih liga na zemaljskoj kugli! Bitange su se toliko osilile...

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović bio je stručni konsultant na RTS-u povodom polufinalnih okršaja u Ligi Evrope. Bogdanović je prokomentarisao i aktuelnu situaciju u Superligi Srbije.

UEFA je u poslednjih pet godina poslala 81 dopis FSS-u povodom sumnji u regularnost prvenstava. Situacija u srpskom fudbalu je izuzetno loša, svedočimo očiglednom nameštanju utakmica, a manifetluci su poslednjih nedelja isplivali na površinu.


Komentar povodom dešavanja u domaćem fudbalu dao je i nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović čija je izjava privukla veliku pažnju.

- Iskreno, meni ovo sve izgleda jako tužno. Kao građanin Srbije i kao bivši fudbaler, osećam se jako tužno.Jedna od najtužnijih i najružnijih liga na zemaljskoj kugli. Toliko su se osilile te bitange, te - kazao je Bogdanović, a voditeljka ga je prekinula.

- Zašto da ne pričamo, izvinjavam se svima koji su čuli za reč bitanga, ali drugačije nazvati ljude koji učestvuju u ovom sramnom prvenstvu je blaga reč. Neće biti ništa bolje ako se ne umeša izvršna i zakonodavna vlast - zaključio je 50-godišnji Sarajlija.

Bogdanović je tokom igračke karijere nastupao za Željezničar, Verder, Atletiko Madrid, NAC Bredu...Osim u Evropi, igrao je i na Dalekom istoku. Upisao je tri nastupa za reprezentaciju SRJ i postigao dva gola.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR