Glas Javnosti

PUSTI SNOVI RALFA RANGNIKA: Trener Mančestera želeo Vlahovića, od uprave stigao nedvosmislen odgovor

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener Mančester junajteda Ralf Rangnik otkrio je da je imao posebne želje za upravu Mančester junajteda u zimskom prelaznom roku, ali da su one odbijene.

Naime, Rangnik je želeo da u svom timu vidi još jednog napadača, a među tri pomenuta imena nalazio se i Dušan Vlahović.

"Uprava mi je rekla da neće dovesti igrača jer na tržištu nema igrača koji bi nam pomogao. Predložio sam Vlahovića, Alvareza i Dijaza, rekao sam da pokušamo dovesti barem na pozajmicu jednog od njih, ali odgovor je ponovo bio ne", rekao je Rangnik.


"Ispostavilo se da su pomenuti napadači promenili klubove, a da su dvojica završila u redovima najvećih rivala Mančester junajteda. Tako je Vlahović onda otišao u Juventus, a Dijaz u Liverpul, dok je Mančester siti sve dogovorio sa Alvarezom. Žao mi je, sad se pokazalo kako su nam ti igrači mogli pomoći. Mislim da smo morali barem da pokušamo", zaključio je Nemac.

Rangnik će se na kraju sezone preseliti u direktorsku fotelju na "Old Trafordu", dok će na mesto prvog trenera doći Erik ten Hag, koji je već potpisao višegodišnji ugovor.

Junajted je trenutno šesti na tabeli Premijer lige i pitanje je da li će se plasirati u Ligu Evrope ili Ligu konferencija naredne sezone.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR