Glas Javnosti

PSŽ U HAOSU: Mesi hoće da ide, Mbape je izneveren

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Već mesecima traju priče o haosu u ekipi Pari Sen Žermena, no poslednje informacije govore da bi haos tek mogao da usledi.

Kako je preneo portal RMCSport, jedan od razloga iz kojih je Kilijan Mbape prihvatio ponudu Pari Sen Žermena, pored neverovatnih finansijskih uslova i obećanja da će biti jedan od onih koji odlučuju o praktično svim pitanjima vezanim za ovaj klub, bilo je i obećanje da će na „Park prinčeva“ stići i jedan vrhunski napadač koji će ekipi pomoći da se domogne trofeja Lige šampiona.

To ne da se nije dogodilo, nego je iz PSŽ-a otišao Anhel di Marija, kao i Mauro Ikardi. Sa druge strane, Erling Holan je otišao u Mančester siti, Liverpul je doveo Darvina Nunjeza, Robert Levandovski je Bajern iz Minhena zamenio Barselonom…

Iako su tu Lionel Mesi, Nejmar, pa i sam Mbape, nijedan od njih nije klasičan „razbijač“ koji bi mogao da profitira od kreativnosti ove fantastične trojke.


A ta trojka bi mogla da postoji jiš samo par meseci, s obzirom na to da je, kako prenose i francuski i španski mediji, Mesi sve bliži odluci da napusti klub po isteku ugovora koji ima do kraja tekuće sezone.

Mesi je od dolaska u PSŽ pružao solidne partije, ali ništa više od toga, i nije uspeo da pokaže isti kvalitet koji ga je u Barseloni učinio najboljim igračem sveta. Navodno, Mesi je svestan da se nije uklopio kako je bilo očekivano, i želi da napusti klub. Iako je postojala ideja o povratku u Barselonu, to se neće dogoditi, već će Mesi, ukoliko ne dođe do nekog preokreta, ispuniti davnu želju i zaigrati u američkoj MLS ligi.

Očekuje nas vrela zima, kad je u pitanju tim sa „Parka prinčeva“…

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR