Glas Javnosti

PSŽ POTRESA NOVI SKANDAL: Bitan igrač bio pijan dan pred meč sa Bajernom

Fudbal
Autor: Glas javnosti

NIje se spustila prašina ni oko slučaja Nejmar i očajne igra Brazilca kojeg zbog toga "razapinju" na mrežama, a već smo dočekali da bogati klub izbaci još jednu, mnogo goru aferu. Naime slavni igrač je uhvaćen mrtav pijan samo dan pred veoma bitan meč sa Bajernom koji je odlučivao o prolasku u četvrtfinale Lige Šampiona.

Da stvar bude gora, slučaj se desio na treningu! I igrač nije rezervista, već "bitan šraf" u skupoj mašineriji iz Pariza.

Francusku mediji stihijski pišu o novoj aferi, dok portal "Gol" navodi da je trener Galtje prešao preko skandala i čak dozvolio da počne revanš meč u Minhenu.


Ime "pijanca" iz PSŽ se ne navodi, ali evo podsećanja ko je to počeo utakmicu koju je francuski šampion izgubio s 2:0: Donaruma - Markinjos, Ramos, Danilo - Hakimi, Ruiz, Verati, Vitinja, Mendeš - Mesi, Mbape.

KO JE "PIJANAC"? Mnogi bi rekli da je taj igrač zapravo Nejmar, ali znamo svi - nije igrao zbog povrede. Brazilac, dakle, otpada. Od Mesija i Mbapea se ne očekuje takvo haotično stanje, Hakimija takođe, pa sad sami nastavite sa sužavanjem kruga.

ŠTA SE DESILO? Parižani su ispali od Bajerna iz Lige šampiona s dva poraza u osmini finala - 1:0 u Parizu i 2:0 u Minhenu. Ugledni novinar, koji je razotkrio brojne afere u svetskom fudbalu, sada ističe skandal u PSŽ. Opravo je on bio najkonkretniji u pisanju da je jedan igrač došao u alkoholisanom stanju na trening pred utakmicu, te da je Galtje ipak rešio da ga ne kazni.


ŠTA SU REKLI?
Nakon što je PSŽ poražen kod kuće od Bajerna, posle tada tajne afere, Kilijan Mbape je upozorio saigrače "da budu zdravi, dobro spavaju, dobro jedu", kako bi bili orni za naredne izazove. Navodno je Mbape to rekao baš zbog spornog slučaja s igračem u alkoholisanom stanju, indirektno mu poslavši poruku da to što je uradio - nije u redu.

ŠTA SADA? Parižani su u međuvremenu, tokom vikenda, nekako preživeli prvenstveni meč s Brestom u gostima. Mbape je doneo pobedu golom u 90. minutu. A sad - Ren. Da li je afera iza njih, iako je tek sada ugledala svetlost dana, videće se 19. marta na meču s Renom. Jedno je sigurno, PSŽ sada ima 10 bodova više od drugoplasiranog Marselja, koji je sinoć kiksnuo protiv Strazbura (2:2) primivši golove u 88. i 89. minutu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR