Glas Javnosti

PRŠTI, PRŠTI... Dama u kopačkama o kojoj bruji BALKAN (FOTO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Ženski fudbalski klub Split je ove nedelje u medijima ponajviše zbog svoje atraktivne igračice koja je s razlogom okupirala medijski prostor.

Sonja Marija O’Neil Karol je rođena u Kanadi, a za svoj fudbalski put je izabrala da igra za reprezentaciju Venecuele. A u klupskom fudbalu?


Nakon igranja za Glazgov Rangers je odabrala Split, zbog ponovnog igranja sa Stepani Bukovec koju zna još iz detinjstva u Torontu.



U intervjuu za "Slobodnu Dalmaciju" je izjavila kako se u ženskom fudbalu susrela s brojnim problemima za koje veruje da ne postoje u muškom fudbalskom.



Jedan klub ju je tražio da objavljuje isključivo fudbalske fotografije - iako njene fotografije uopšte nisu eksplicitne.


Voli da jede ćevape i fuže s tartufima, a jako je popularna u Venezueli iako je tamo bejzbol najpopularniji sport.



Venecuelanke su jedne od najljepših zemalja sveta pa bi se moglo reći i da im je natecanje za Mis Univerzuma najpopularnijeg sporta, a Sonja je za izjavila kako se brojne žene u Venecueli podvrgavaju estetskim zahvatima.


I dalje ističe kako su Splićanke predivne žene. Cilj joj je da pomogne Splitu da se plasira u Ligu šampiona, a mi im želimo sreću.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR