Glas Javnosti

PROBLEMI ZA PIKSIJA SE GOMILAJU! Piksi: Oni su napustili kamp! Fizički smo u Beogradu, a mislima u Portugalu

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Selektor "Orlova" Dragan Stojković Piksi zbog povreda ne može da računa na Darka Lazovića, jedinog pravog desnog spoljnjeg, ali ni na Filipa Đuričića prema poslednjim informacijama.

"Nažalost, moram da potvrdim informaciju da ćemo biti bez Đuričića i Lazovića. Napustili su naš kamp i vratili se u klubove. Povrede ne mogu da saniraju do nedelje. Žao mi je što neće biti sa nama", rekao je Stojković.

Srbija u četvrtak od 18 sati igra protiv Katara na stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije sledi duel protiv Portugalaca u Lisabonu.

Selektor je istakao da su svi u mislima već okrenuti predstojećem meču u Lisabonu ali da se i utakmici u Beogradu mora ozbiljno pristupiti.

„Mi jesmo fizički u Beogradu, ali smo u mislima u Lisabonu. To je tačno i ne možemo da pobegnemo od toga. Važno je da Srbija sutra odigra na pravi način utakmicu, da to bude dobar trening. Daleko od toga da želimo da potcenimo Katar, to se neće desiti, ali želja nam je da završimo meč tako da se niko ne povredi i da mi svi posle njega budu na raspolaganju u Lisabonu“, poručio je Stojković.

S obzirom na to da je samo tri dana kasnije „veliko finale“ sa Portugalijom, Stojković je najavio da neće na Katar istrčati najjači tim.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR