Glas Javnosti

PRIVEDEN SA TIJANOM AJFON, a sada DELI PRAVDU na utakmici: Slavko Vinčić če suditi na četvrtfinalu LIGE ŠAMPIONA

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Slovenački fudbalski sudija Slavko Vinčić očigledno uživa veliko poverenje UEFA koja ga je delegirala za ovogodišnje četvrtfinale Lige šampiona, iako je priveden prošle godine tokom policijske akcije ''Kristal'', kada je privedena i starleta Tijana Ajfon.

Vinčić će u sredu, zajedno sa svojim pomoćnicima, suditi na meču Porto - Čelsi, što će mu biti četvrti susret u LŠ. Prethodno je sudio Atletiko - Lokomotiva (0:0), Inter - Šahtjor (0:0) i Lajpcig - Liverpul (0:2) u osmini finala, prenosi Blic.

Podsetimo, Vinčić je krajem maja 2020. godine dospeo u žižu javnosti kada je privedeno 36 lica kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja. Među njima je bila i pomenuta starleta Tijana Ajfon sa drugaricama, a mediji su isticali da je u pitanju bila i prostitucija.

Foto: Printscreen/Youtube/Alternativna televizija

Vinčić je tada svoje privođenje opravdao ovim rečima:

- Posle sastanka sa poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo, i odazvali smo se pozivu. Bilo je četrdesetak ljudi, skoro nikog od njih nisam poznavao. Posle policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gde sam objasnio da uopšte ne znam te ljude, i nakon toga su me pustili tako da sam mogao da se vratim kući u Sloveniju.

 (Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR