Glas Javnosti

POZNATI FUDBALER RAZBESNEO SVE: Zlostavljao kućnog ljubimca, šutirao ga poput lopte i KRVNIČKI udarao! Navijači ZGROŽENI (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Kurt Zuma (27) francuski fudbaler postao je tema broj jedan zbog spornog snimka na kome se vidi kako zlostavlja svog kućnog ljubimca.

Na snimku se vidi kako fudbaler, očito iznerviran iz nekog razloga, najpre baca i šutira mačku, da bi se kasnije videlo kako je juri po kući, gađa raznim predmetima i udara rukama.

Navijači Vest Hema u kome Zuma trenutno igra zatražili su hitnu reakciju kluba, kao i svih relevantnih službi. U međuvremenu se Zuma kratko oglasio i poručio da se izvinjava zbog svog ružnog poteza.

- Veoma mi je žao zbog svakoga koga je uznemirio snimak. Uveravam vas da su naše dve mačke dobro i da su potpuno zdrave. Voljene su od cele porodice, a ovo je bio izolovani incident koji se više neće ponoviti - napisao je Zuma na mrežama, a prenosi b92.net.

Inače u Engleskoj postoji zatvorska kazna zbog brutalnosti prema životinjama, pa tako za zlostavljanje mačaka preti zatvor od šest meseci do pet godina, naravno uz neograničenu novčanu kaznu.

BONUS VIDEO: SRBIJA JE NA PUTU SVILE I TO JE NEMINOVNOST


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR