Glas Javnosti

POTVRĐENO: VAR tehnologija primenjivaće se od sledeće sezone u Superligi Srbije

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Vršilac dužnosti predsednika Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić potvrdio je dolazak VAR tehnologije u srpski fudbal.

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Marko Pantelić je u izjavi za Sportski žurnal istakao da se FSS potrudio da obezbedi VAR tehnologiju za Superligu Srbije.

- Savez je uložio ogromna sredstva u implementaciju VAR tehnologije. Od naredne sezone VAR sistem funkcionisaće na srpskim stadionima šta god ko mislio - izjavio je v.d predsednik.


U poslednje vreme često se govori o regularnosti mečeva u Srbiji što postaje goruće pitanje.

- Obaveza rukovodećih ljudi u fudbalu je da ohrabrimo takmičarski duh i stvorimo uslove za nezavisno i neizvesno takmičenje na svim nivoima fudbala u Srbiji. Takođe, ove nivoe treba povezati i utvrditi funkcionalni sistem piramide fudbala. Dužni smo da promovišemo sve sportske vrednosti: fudbal bez korupcije i dopinga, fer-plej na terenu i van njega, antirasizam i odsustvo diskriminacije…Ako sprovedemo sve ovo i obezbedimo primenu svih mehanizama, prvenstvo mora da bude regularno. Takođe, za ovu bitku, neophodna je saradnja sa državnim organima i UEFA - poručio je Pantelić.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR