Glas Javnosti

PORODICA SINIŠE MIHAJLOVIĆA SE NE OGLAŠAVA O NJEGOVOJ BOLESTI: Supruga Arijana i petoro dece se povukli u ilegalu!

Fudbal
Autor: Glas javnosti/Kurir

Vest da je zdravstveno stanje proslavljenog srpskog fudbalera i trenerskog stručnjaka Siniše Mihajlovića pogoršano, te da se on nalazi u bolinici zabrinula je sportsku javnost.

Informaciju da nešto nije u redu sa doskorašnjim trenerom Bolonje prvi je plasirao italijanski novinar Klemente Mimun i direktor TV stanice Tg5 koji je na svom tviter nalogu napisao "Forca Siniša".

Malo kasnije oglasio se i radijski novinar Ilario di Điova koji je potvrdio da se stanje Siniše Mihajlovića pogoršalo, ali da je on treutno u stabilnom stanju i okružen porodicom.

Danas je osvano tvit istog autora u kome se navodi da bi porodica trebala da progovori o njegovom stanju i da nije na njemu da iznosi privatne informacije u javnost. Da je Sinišino stanje stabilno objavio je izrevoltiran dezinformacijama koje su se pojavile na društvenim mrežama.

Međutim, Sinišina porodica se potpuno povukla u ilegalu, što dodatno stvara zabrinutost. Naime, njegove ćerke Viktorija i Virdžinija koje su nedavno pokrenule i sopstveni modni brend, te ga reklamirale na društvenim mrežama, već danima nisu aktivne na Instagramu.

Sinišina supruga Arijana takođe se ne oglašava, a poslednji put je šerovala fotografiju 5. decembra, a dotad je to svakodnevno činila.

Isti slučaj kada je porodica Mihajlović bila "nema" dogodio se sredinom 2019. godine kada su prekinuli letovanje na Sardiniji kada su saznali da slavni fudbaler boluje od leukemije.

Potom je usledila konferencija za medije na kojoj je popularni Miha otkrio javnosti detalje svog zdravstvenog stanja.

"Kada sam dobio vest, to je bio pravi udarac. Sedeo sam i plakao danima, život prolazi pred očima. Ovo nisu suze straha. Poštujem bolest, ja ću se suočiti sa tim, isprsiću se gledajući je u oči, onako kako sam to uvek činio", rekao je tada Mihajlović.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR