Glas Javnosti

POHVALA ZA SJAJAN POČETAK: Veljko Paunović proglašen za trenera meseca u Čempionšipu (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Nekadašnji selektor mlade reprezentacije Srbije Veljko Paunović proglašen je za trenera meseca nakon što je sa svojim Redingom zabeležio četiri pobede na samom početku Čempionšipa, od čega tri u septembru.

Redom su pred Paunovićevom ekipom padali Derbi (2:0), Barnsli (2:0), Kardif (2:1) i Votford (1:0), pa nakon četiri kola Reding deli prvo mesto sa takođe maksimalnim Bristolom.

Paunović je pobedu odneo u konkurenciji kolege iz Bristola Dina Holdena, Svonsija Stiva Kupera, te Bornmuta Džejsona Tindala.

- Čast je i velika privilegija primiti ovu nagradu, u ime igrača, sturčnog štaba, navijača i svih u klubu koji su nas podržali od momenta kada sam došao na klupu kluba. Ovo je za celu porodicu Redinga! Kako sam i rekao kada sam dolazio, klub i igrači su na prvom mestu. Ja ovde radim za njih. Hvala i vlasnicima za sve što su izdvojili za ekipu, ali i na odličnom okruženju koje nam olakšava posao na dnevnom nivou, rekao je Paunović za zvanični sajt Čempionšipa nakon uručenja nagrade.

Pre Paunovića, poslednji trener Redinga kom je pošlo za rukom da bude najbolji u Čempionšipu je Jap Stam u januaru 2017, a time je postao drugi trener iz Srbije sa tom nagradom, nakon Slaviše Jokanovića, koji je u čak dva navrata bio ispred ostalih - prvo sa Votfordom u aprilu 2015, a zatim tri godine kasnije, takođe u aprilu, kada je predvodio Fulam.

Za najboljeg igrača proglašen je vezista Blekburna, Bredliju Džonsonu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR