Glas Javnosti

PIKSIJEVI "ORLOVI" SAVLADALI MAĐARSKU: Autogol presudio domaćinu, Srbija slavila u Budimpešti (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Reprezentacija Srbije slavila je u Budimpešti protiv Mađarske sa 1:0, autogolom Nađija u 35. minutu. Ovo je za Srbiju bila prva provera nakon što je herojski obezbedila Mundijal u Kataru pobedom nad Portugalijom u Lisabonu u novembru prošle godine.

Selektor Dragan Stojković Piksi ima razloga da bude zadovoljan. Naš tim je nastavio sa pobedama, nije primio gol, dominirao je na terenu, imao više šansi, a dobio je i golmana koji je pokazao da može ravnopravno da konkuriše za prvih 11 - Vanju Milinkovića Savića, koji je branio čitav meč u sjajnoj formi.

Iskoristio je Stojković priliku i za promenu formacije u drugom poluvremenu, zaigrao je sa dva napadača, pošto se Mitroviću u tandemu pridružio i Jović.

Mogla je naša reprezentacija i do ubedljivije pobede da su u drugom poluvremenu šanse iskoristili Jović, Mitrović, ili da je glavni arbitar svirao očigledan penal nad Mitrovićem.


Na samom kraju meča Mađari su u 93. minutu pogodili stativu, imali su neverovatnu šansu da izjednače, ali ni u nastavku akcije nisu pogodili maltene nebranjenu mrežu posle odbitka. To je bio možda i jedini propust naše reprezentacije i na tome će Piksi definitivno morati da poradi još, da koncentracija bude na nivou dok sudija ne odsvira kraj.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR