Glas Javnosti

Piksija šokirali PROVOKATORSKIM PITANJEM

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Posle partije u Crnoj Gori i pobede Srbije, selektor je bio zadovoljan, ali to nije bilo dovoljno novinarima koji su prosto morali da "bockaju" pitanjima.

Oduševljen je bio pristupom i rezultatom, iako je bilo i daleko atraktivnijih partija našeg tima.

- Mislim da je bila fantastična utakmica sa obe strane. Puno agresivnosti, jakog tema. Vrlo sadržajna utakmica, prava takmičarska. Mi ovu reprezentaciju poštujemo. Ono što je njažnije je rezultat. Osvojili smo tri boda i presrećni smo pošto smo sa tom ambicijom došli u Podgoricu. Mislim da smo naš cilj ostvarili.

Izmene koje je Stojković napravio na poluvremenu u velikoj meri su uticali na to da se igra Orlova poboljša u nastavku.

- Mi smo morali da menjamo nešto u nastavku. Bili smo u deficitu na sredini terena, a u napadu nismo bilo dovoljno ubojiti. Dupla izmena je bila u pravom momentu, iako sam neko ko ne voli da menja u poluvremenu. Drugo poluvreme je po meni bilo izuzetno. Bili smo strpljivi i znali smo da će doći do šanse i egzekucije.

Jedno pitanje ga je iznenadilo - da li je Filip Kostić napustio ekipu jer je nezadovoljan zato što nije dobio kapitensku traku protiv Litvanije. 


Kostić je napustio ekipu zboog povrede i do konferencije se nije nagađalo o tome da li postoji nezadovoljstvo bilo kog igrača. 

Što se tiče meča, istakao se baš saigrač Kostića iz Juventusa, Dušan Vlahović. 

- Mi znamo kvalitete Vlahovića. Predvideli smo da će Crna gora igrati sa tri štopera i zato smo izašli samo sa Mitrovićem. Vrlo je važno za centarfora da daje golove. On mnogo radi za ekipu, ali je na kraju krajeva uvek fokusiran na gol. Bolje je bilo u ovoj utakmici imati ga 45 minuta, nego svih 90.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR