Glas Javnosti

PIKSI, ZGROMILI STE PORTUGAL! Dejo Genije o istorijskoj pobedi Srbije u Lisabonu

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Dejan Savićević je otkrio da se radovao uspehu Srbije u Portugalu. Piksijevi "orlovi" su ga oduševili.

- Priznajem, nisam očekivao, zaista sam prijatno iznenađen pobedom Srbije. Plašio sam se onoga što se desilo u drugom minutu, strahovao od tih nekih stvari, ne mislim na vetar… Bez ikakvog uvijanja, postojao je faul nad Gudeljom, ne znam zašto sudija nije gledao snimak?! Srbija se i pored toga digla, odigrala fajterski. Samopouzdanje, želja, htenje… Super. Čestitam - rekao je Dejan Savićević za Sport klub.

Nastavio je Dejo da hvali:

-Hrabro, otvoreno, po sedmorica, osmorica igrača u napadu, provuče se i poneka greška, Sančez je kod 1:1 propustio veliku šansu… Za sve je neophodna sreća, nju Portugal preksinoć nije zaslužio, nadigran je u svim segmentima. Kratko, jasno i glasno – Srbija je zgromila Portugalce!

Savićević ne krije da mu se Piksijeva Srbija mnogo dopada. 

- Tadić je glavni, tu je i Sergej, volim takve igrače. Potez, dribling, šut, gol, asistencija… Stanite da napravim malo mesta, pardon, da oslobodim veliki prostor za nestvarnog Mitrovića, rasnog golgetera. Bog mu je dodelio ulogu egzekutora u dvoboju sa Portugalom, zasluženo. Srećno u Kataru - zaključio je Dejan Savićević.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR