Glas Javnosti

RAT "VEČITIH"! SAD PARTIZAN UZVRAĆA TERZIĆU: Zvezde nigde nije bilo godinama, bolje BARATAJ ČINJENICAMA, a ne dodvoravaj se navijačima!

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Partizan je preko sportskog direktora Ivice Ilieva odgovorio na izjave Zvezdane Terzića od toga da “Partizan reketira Srbiju” do poruke selektoru reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju: “Druže, nemoj ti da pričaš o nameštanju”.

Podsetimo, Terzić je između ostalog rekao:

- Nisu tome doprineli uspesi Zvezde i Partizana, nego Zvezde, koja je donela ove bodove i koeficijente. Partizan je pobedio Floru i Anortozis. Zvezda će ove godine imati 70 utakmica u Evropi. Zvezda je motor razvoja srpskog fudbala. Mi smo doneli koeficijente, a ne Partizan. To mi smeta, jer se ne vrednuje na pravi način šta je donela Zvezda. Stavlja se u istu ravan sa Partizanom. A, nisu... - rekao je Terzić.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev brzo i oštro je uzvratio:

- Izuzetno poštujem Terzića i uvažavam Crvenu zvezdu i njene navijače, ali hajde da baratamo činjenicama, a ne da pričamo paušalno. Reći ću vam tačno procente koliko ko vuče u poslednjih pet godina: Zvezda 52 odsto, Partizan 33 odsto i ostali klubovi 15 odsto. To je činjenica - rekao je Iliev i dodao:

- Niko da se zapita zbog čega nismo bili ranije među 15 najboljih? Pa, zbog toga što je ranijih godina vukao Partizan, a Zvezde nigde nije bilo. Ne kroji se istorija onako kako nekom odgovara!

Iliev je zaključio:

- Iz Zvezde, kad im odgovara, pričaju o istoriji u poslednjih pet godina, a kad im odgovara drugačije, onda pominju šta je bilo pre 30 godina. Jasno mi je da Terzić brani interes Zvezde, ali kad to radi, dobro bi bilo da ne omalovažava druge i da barata činjenicama umesto što se dodvorava navijačima!

(Glas javnosti)

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR