Glas Javnosti

PARTIZAN PUTUJE U BELGIJU: Oslabljeni na Gent, Stanojević mora da menja

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da se prikaže u što boljem svetlu u predstojećoj utakmici protiv Genta u Ligi konferencija i najavio da će promeniti igru u odnosu na prvi duel u Beogradu

"Imamo lepu utakmicu pred nama, izgubili smo na našem stadionu od njih u prošlom kolu i pokušaćemo da se prikažemo u što boljem svetlu. U dobrom smo momentu, željno očekujemo utakmicu i nadamo se najboljem", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Partizana putuju danas u Belgiju, gde će u četvrtak od 18.45 igrati protiv Genta, utakmicu četvrtog kola Grupe B u Ligi konferencija. U prošlom kolu Gent je u Beogradu pobedio sa 1:0.

Stanojević je rekao da ima mnogo problema sa povredama igrača i da četvorica, petorica neće putovati u Belgiju.

"Od ranije je poznato da neće putovati Zdjelar, Holender nije još spreman, Marković je pokušao da izađe na trening ali nije 100 odsto spreman, takođe i Šćekić. Prilično smo oslabljeni, dva zadnja vezna nisu u mogućnosti da igraju. Tehnički nemamo defanzivnih veznih, tu je još Smiljanić, ostali su ofanzivnih karakteristika", naveo je Stanojević.

"Moraćemo da reagujemo, promeniće se neki igrači. Nedostaju nam neki igrači, ali nema nikakvih problema, svi koji budu počeli sutra su u dobrom ritmu što je najvažnije. Kada izgubite želite nešto da promenite da bi bilo bolje. Mi ćemo sigurno nešto promeniti, nešto smo vežbali, probali, sutra ću im reći kako ćemo igrati", naveo je Stanojević i dodao da će sigurno igrati Nemanja Miletić.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR