Glas Javnosti

PARTIZAN IMA NOVOG TRENERA

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Loši rezultati crno-belih rezultirali su ponovnom promenom trenera, sada će se u toj ulozi naći i naš poznati fudbaler Igor Duljaj.

Nakon još jednog razočaravajućeg rezultata i remija sa ekipom Radničkog iz Kragujevca i definitivno je došlo do promene na klupi crno-belih.

Ekipu iz Humske će pred 169. “večiti derbi “ preuzeti Igor Duljaj, koji je za Sportal potvrdio navode da će upravo on biti novi trener Partizana.

- Da, mogu da potvrdim da sam novi trener Partizana. Detaljnije ćemo pričati u narednim danima - izjavio je Duljaj za Sportal.

Duljaj je kao igrač nastupao za Partizan  sedam godina (od 1997. do 2004. godine), a u tom periodu odigrao je 154 utakmice i postigao četiri gola.


Nakon odlaska iz Humske od 2004. do 2010. godine je nosio dres Šahtjora iz Donjecka, da bi karijeru završio u Sevanstopolju.

Trenersku karijeru započeo je u mlađim kategorijama Šahtjora, a potom je radio i kao pomoćnik Paola Fonseke A timu ukrajinskog velikana. 

Početkom 2020. godine vratio se u Partizan na poziv Sava Miloševića, a kasnije je bio i u stručnom štabu Aleksandra Stanojevića, do njegovog nedavnog odlaska iz kluba.

Prošlog leta Duljaj je postavljen na mesto trenera Patizanove filijale Teleoptika i to umesto Alberta Nađa koji je u međuvremenu imenovan za pomoćnika Gordana Petrića u prvom timu crno-belih.

Duljaj će debi na klupi Partizana imati u petak od 19 sati, u 169. večitom derbiju protiv Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić".


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR