Glas Javnosti

Papirić Kristijana Ronalda

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Za 10 dana izlazi knjiga o rivalstvu Mesija i Ronalda - "Jedno rivalstvo, dva GOAT-a", a "The Sun" je otkrio jednu priču iz knjige koja govori o tome šta Kristijano Ronaldo nosi u džepu.

Opšte je poznato koliko Kristijano Ronaldo voli sebe i koliko je opterećen svojim postignućima. On ne propušta priliku da se svima pohvali svojim rekordima i priznanjima, a način na koji to radi je pomalo bizaran. 

Kondicioni trener Sportinga iz Lisabona, kluba u kome je Portugalac započeo svoju bogatu karijeru, Karlos Bruno, otkrio je da Ronaldo u svom džepu uvek nosi papirić na kome su napisana sva njegova postignuća.



On je bio prisutan kada se u Realovom kampu pokrenula diskusija o tome ko je bolji, Mesi ili Ronaldo. Tada je napadač iz džepa izvadio papirić na kome je pisalo sve što je uradio u karijeri i time pokušao da dokaže svima ko je broj jedan. 

- Izvadio je papirić iz džepa na kojem su napisana sva njegova postignuća u karijeri. Sve ono što je osvojio sa klubovima, ali i na individualnom nivou. Izvadio je papir i kratko rekao: "Nije loše, zar ne?". Ništa novo za njega, to mu predstavlja samo dodatnu motivaciju i zbog toga je napravio velike stvari tokom svoje karijere - otkrio je Bruno, prenosi Index.hr.



Ronaldo je karijeri čak pet puta osvajao zlatnu loptu, a više od njega ima samo Leo Mesi koji je najbolji fudbaler sveta bio neverovatnih sedam puta.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR