Glas Javnosti

OVDE SE SVE VIDI! I dan posle SVET TRAŽI ODGOVOR: Da li je Engleska izbacila Dance NA KVARNO!? PENAL, DA ILI NE? (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Engleska se prvi put plasirala u finale Evropskog prvenstva, ali svet bruji o spornom penalu (POGLEDAJTE OVDE) koji je prelomio utakmicu.

Rahim Sterling je pao, Makeli je pokazao na belu tačku, a onda je i VAR "problematično" presudio.

Kejnov šut sa sa 11 metara odbranio je Kasper Šmajhel, ali se lopta odbila do kapitena Engleske, koji je iz drugog pokušaja postigao odlučujući pogodak.

Diskutabilno je, pored penala i zašto igra nije prekinuta pošto dok je Sterling trčao ka golu Danaca u terenu su se našle dve lopte zbog čega je sudija trebao da prekine igre.

Podsetimo, Danci su poveli sjajnim golom Mikela Damsgarda u 30. minutu iz slobodnog udarca, a izjednačio je devet minuta kasnije autogolom Simon Kjer.

NE PROPUSTITE

Inače, glavni sudija na meču bio je Makeli, upravo onaj sudija koji je Ronaldu poništio gol na meču protiv Srbije u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru.

Engleska će u finalu, u nedelju 11. jula, igrati protiv Italije, koja je u prvom polufinalu posle penala bila bolja od Španije.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR