Glas Javnosti

OGROMAN SKANDAL FRANCUZA: Rasisitčki ispad ZVEZDA BARSELONE zaprepastio svet! (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Nakon šokantne eliminacije Francuske u osmini finala Evropskog prvenstva kao na traci ređaju se skandali u kojima su glavni akteri francuski reprezentativci.

Nakon iznošenja "prljavog veša" iz svlačionice, sramne međusobne svađe roditelja fudbalera, isplivao je i jedan skandalozan video snimak na kom se jasno može videti i čuti kako francuski fudbaleri na rasnoj osnovi vređaju Japance.

Radi se o Antoanu Grizmanu i Usmanu Dembeleu, fudbalerima Barselone, a snimak je nastao 2019. godine kada su sa španskim klubom bili na letnjoj turneji u Japanu.

Snimak je nastao u njihovoj hotelskoj sobi. Fudbaleri su tražili pomoć osoblja hotela jer nisu mogili da igraju popularnu igricu PES. U njihovu sobu stigli su tehničari kako bi rešili problem.

Dok su ljudi radili svoj posao, Dembele i Grizman su ih sramno ismevali na francuskom jeziku i sprdali se na račun Japana.

-Sva ova ružna lica ovde i to samo da bismo mogli da igramo PES... Zar se ne sramite, govorio je Dembele, dok je kamerom zumirao jednog Japanca.

Nije se tu zaustavio...

"Kakav vam je to zaostali jezik? Trebalo bi da ste razvijena zemlja, zar ne?"

Dembele je snimao pa se njegovo lice ne vidi na snimku, ali se po glasu može zaključiti da je on. Na videu se ne čuje šta je Grizman govorio, ali se jasno može videti da su mu izuzetno zabavne bile rasističke šale saigrača.

Zanimljivo, iako je video nastao pre dve godine, u javnosti se pojavio baš nakon neuspeha Francuske na Evropskom prvenstvu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR