Glas Javnosti

ODLAZAK VELIKOG IBRE! Fanovi u šoku, u nedelju igra POSLEDNJI put (FOTO+VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Zlatan Ibrahimović godinama igra u najboljim ligama sveta na najvišem nivou i iz utakmice u utakmicu pokazuje zavidnu formu. Iako već ima 40, ne razmišlja o završetku karijere, ali izgleda da je došao kraj.

Novinar "Skaj Italija" Pepe di Stefano došao je do informacija da će Ibrahimović u nedelju odigrati poslednju utakmicu u karijeri.

- Toliko je dobrih vesti o Milanu u poslednje vreme da mi je baš žao ovo da objavim. Zlatan verovatno završava karijeru na kraju sezone. Dobio sam informaciju od jednog igrača Milana da je na poslednjem treningu plakao od bolova, ali da igra pod anestezijama i da izdržava - napisao je Di Stefano.

Zlatanu je, navodno, zabranjeno da igra, ali ne želi da odustane od Skudeta.

- Ne trenira s ekipom od utorka pa sve do petka, konstantno ga muči koleno jer otiče, modri i izaziva jake bolove. On tera inat, ali sam zna da ima samo dve opcije na leto - ili da mirno završi karijeru, ili da ide na rizičnu kompletnu operaciju kolena i da se spremi za još jednu, poslednju sezonu u karijeri. Jedino što vuče Zlatana za narednu sezonu je poslednji pokušaj osvajanja Lige šampiona, ali šanse su da 90 odsto završi karijeru ove sezone, deset odsto dajem šanse za nastavak iduće sezone - dodao je novinar Skaja, prenosi Nova.

Pored kolena, ima i drugih problema.

- On ne može da igra više od 10-15 minuta, Milanovi doktori su mi ovo potvrdili. Jednostavno, koleno mu otiče i sprečava ga da normalno trči. Operacija? Možda bi sprečila bol na neko vreme, da mu olakša, ali bol bi se vratio za nekoliko meseci. Zlatana je pogodila i smrt Mina Rajole, tako da i to može biti neka prekretnica, iako je koleno najveći razlog.

Novinar je na kraju izneo i zaključak:

- Ako Milan uzme Skudeto, mislim da je to to. Mislim da gledamo Zlatana poslednji put na "San Siru" u nedelju. Voleo bih da nije tako, voleo bih da me demantuje, on je moj prijatelj, ali zna šta je najbolje za njega!

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR