Glas Javnosti

Obraćanje Džajića i VIdića Srbiji, ali bez direktnog sukoba

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Dragan Džajić i Nemanja Vidić, dvojica kandidata za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije, obratiće se konačno javnosti u ponedeljak i predložiti svoj plan i program. To će učiniti odvojeno, gostujući na RTS-u u emisiji „Oko“. Džajić je najavljen za 18 časova i 15 minuta, a Vidić za 18 i 40.

Otkako su i zvanično predali kandidature za predsedničke izbore u FSS, dvojica zvezdaša, ovoga puta na suprotnim strana, nisu se zvanično oglašavala.

Sada je kucnuo čas da Džajić, a nešto kasnije i Vidić upute Srbiju kakav plan i program imaju za srpski fudbal.
U najavi emisije autora Gorislava Papića vezano za Vidićevo izlaganje stoji sledeće.

„Šta nudi srpskom fudbalu, kakav tim je okupio i sa kojom idejom, na čiju podršku računa?“.


Takođe, navodi se još i još: „Šta misli o selektoru Draganu Stojkoviću. Šta srpskom fudbalu nudi Nemanja Vidić? Kako je sastavio svoj tim, tu ima im ljudi za koje nismo znali da ih interesuje fudbal, kako je podelio uloge u timu, šta su mu ključne ideje? Na čiju podršku računa u Srbiji, ima li podršku iz inostranstva? Kakva je razlika između srpskog klupskog fudbala koji je on ostavio pre 20 godina i ovog danas? Šta je bolje, šta lošije? Kako gleda na rezultat reprezentacije? Šta misli o selektoru Stojkoviću, šta o protivkandidatu za mesto predsednika FSS Draganu Džajiću?“.

Fudbalski savez Srbije ostao je bez predsednika još 2021. godine, kada se povukao Slaviša Kokeza.
Kada je u pitanju gostovanje Zvezdine legende Dragana Džajića u emisiji „Oko“ koja se emituje na RTS, u najavi izlaganja, predviđenog za 18 časova i 15 minuta stoji.

„Zašto mu je sada FSS izazov? Kao čovek koji je igrao na svim bitnim stadionima u regionu, koji i danas gleda utakmice na svim fudbalskim terenima u Srbiji - kako mu izgleda srpski fudbal? Šta su najveći problemi, zbog kojih stvari je optimista? Šta može da uradi u Savezu? Koga bi vodio iz Zvezde, da li u njegovom timu ima mesta i za ljude iz Partizana, na koga rčuna iz privrede, na koga iz politike? Kako mu deluje sadašnja reprezentacija Srbije, šta misli o protivkandidatu Nemanji Vidiću“.

Fudbalska Srbija i svi oni koje zanima najvažnija sporedna stvar moći će da čuju šta imaju da ponude Džajić i Vidić, za koje će u Kući fudbala u Staroj Pazovi glasati 83 delegata na Izbornoj skupštini zakazanoj za 14. mart.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR