Glas Javnosti

O OVOME BRUJI FUDBALSKI SVET: Nezapamćene scene i potez Murinja

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaler Rome, Rik Karsdorp, ušao je u fizički obračun sa glavnim sudijom utakmice nakon poraza u derbiju 11. kola protiv Napolija.

Gosti su slavili u Rimu zahvaljujući pogotku Viktora Osimena u 80. minutu, a nakon što je sudija Masimo Irati označio kraj utakmice, Karsdorp je dotrčao do njega nezadovoljan zbog nekih odluka tokom meča.

Holanđanin koji igra na poziciji desnog beka je dobio crveni karton nakon utakmice, a to mu se nije dopalo, pa je još burnije reagovao.

U jednom trenutku se toliko pribliižo Iratiju, pa je arbitar nenamerno nagazio na nogu fudblalera, a umesto da se udalji, Karsdorp je odgurnuo sudiju.


Članovi stručnog štaba Rome pokušali su da sklone fudbalera sa tog mesta kako bi se izbegao još veći incident.

Posebno je zanimljiva reakcija trenera "Vučice", Žozea Murinja, koji je krenuo prema sudiji, praktično došao do njega, a onda se odjednom, bez reči okrenuo i otišao na drugu stranu.

Na društvenim mrežama je puno komentara o situaciji na stadionu "Olimpiko", a jedan od navijača je primetio da sudija drži crveni karton i da je Murinjo odlučio da se povuče kako ne bi i on zaradio suspenziju.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR