Glas Javnosti

Novi štoper crno-belih siguran u pobedu nad Šerifom

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Partizan u četvrtak dočekuje Šerif iz Tiraspolja (18.45, TV Arena Premium 1) u revanšu šesnaestine finala Lige konferencija bez isključenog štopera Igora Vujačića, ali se u tim vraća kapiten Slobodan Urošević koji je odradio "žuticu".

S obzirom na to da je Siniša Saničanin bio bolestan i preskočio je meč u Subotici, ukoliko on ne bude mogao na teren lako se može dogoditi da trener Gordan Petrić poverenje u važnom meču ukaže mladom štoperu Mihajlu Iliću. On je zaigrao od 56. minuta u Kišinjevu i sa Markovićem je uspeo da neutrališe sve napade Moldavaca.

"Protiv Šerifa nisam imao tremu, već ogromnu želju da u veoma bitnoj utakmici sačuvamo prednost. Uspeli smo i pohvale od saigrača i šefa su samo dodatni motiv za mene. Poverenje je obostrano, a bez obzira što sam protiv Spartaka igrao u veznom redu, važno je da smo ostvarili novu pobedu", rekao je Ilić, prenosi zvanični sajt klubu.

Utakmica između Partizana i Šerifa biće odigrana u četvrtak od 18.45 časova na stadionu u Humskoj. Crno-beli su slavili u prvom susretu 1:0 golom Rikarda Gomeša.

"Verujem da ćemo uspeti, uz podršku naših navijača, da se ponovo plasiramo u osminu finala Lige konferencije. Ako dobijem ponovo priliku, daću sve od sebe, a najvažniji su uspesi Partizana", dodao je Ilić.-izvor Arena Sport



BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR