Glas Javnosti
posta

NOVI ŠOK DETALJI O SMRTI MARADONE: Ove četiri osobe su TROVALE DIJEGA!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Iako je od smrti legendarnog Dijega Armanda Maradone prošlo skoro osam meseci i dalje se bura u svetskoj javnosti oko detalja krajačuvenog El Pibea ne stišava.

Iz dana u dan u javnost isplivaju novi, intrigantni, detalji njegove smrti.

Ovog puta, advokat Mario Baudri, koji zastupa El Pibeovog sina Dijegita, zatražio je od državnog tužioca San Isidra hitno hapšenje četiri osobe zbog smrti Maradone.

Baudri je optužio i Maradoninog advokata Matijasa Morlu koji se bavio njegovom imovinom, zatim njegovog rođaka Maksimilijana Pomagra i sestru Vanesu Morlu koji su se nezakonito udružili kako bi "ubirali plodove" njegove imovine.

foto: Twitter

-Maradoni je prvo oduzeta sva njegova imovina, njegovi brendovi, pa čak i njegovo ime, a potom je prepušten sam sebi. Stavili su profesionalce koji nisu imali iskustvo i znanje da ga leče, ali jesu za to da ga spreče da se obrati svojoj porodici za pomoć, poručio je Baudri i dodao:

"Davali su mu legalne i ilegalne droge kako bi mu pogoršali zdravlje, pokušavajući da izazovu smrt koja se činila prirodnom. Kad je Maradona umro, jedina stvar koja je imala vrednost bila su njegova prava na imidž i zaštitni znak koji više nije imao niti je mogao da prese na svoje naslednike. Ta prava su bila na ime kompanije koju čine ove ljudi koji su trebali da brinu o njemu, a nisu to učinili", rekao je Baudri.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR