Glas Javnosti

OZBILJNA FRKA U PSŽ: Mbape besan na Nejmara! `Ta propalica mi nije dodala` (FOTO)

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Nastavljaju su problemi sa međuljudskim odnosima u Pari Sen Žermenu, koji su počeli od dolaska Lionela Mesija u tim. Nakon što se Argentinac naljutio na trenera Maurisija Poćetina jer ga je izveo iz igre, sada se Kilijan Mbape naljutio na Nejmara.

Incident se dogodio na utakmici sa Monpeljeom (2:0) u subotu nakon što je Julijan Draksler zamenio Mbapea.

Nakon što je Draksler postigao gol na asistenciju Nejmara, kamere su "uhvatile" Mbapea kako kaže Idrisi Gejeu: "Ta propalica meni nije dodala".

 Pre nego što je izašao iz igre u 88. minutu, Mbape je propustio tri zicera za gol koji nij dao već četiri meča.

Francuski mediji ističu da je u poslednje vreme nastao veliki jaz između Mbapea i Nejmara, inače dobrih prijatelja, pa ove sezone nisu asistirali jedan drugom nijednom.

"Ekip" tvrdi da je glavni razlog sve veća "hispanizacija" PSŽ-a, odnosno povećanje broja igrača u svlačionici koji govore španski, zbog čega se Mbape polako distancira od saigrača i na terenu.

S druge strane, Nejmar ne shvata zašto Mbape želi da napusti tim, dok je on bio uzbuđen što će igrati zajedno s njim i Mesijem.

Nema sumnje da će ovo značajno uzdrmati odnose u PSŽ, u najgorem mogućem trenutku, jer u utorak u Pariz stiže glavni konkurent u borbi za titulu u Ligi šampiona – Mančester siti.

(Glas javnosti/B92)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR