Glas Javnosti

NJEGA NEMA, A ONI SE I DALJE PLAŠE! Hrvati se još tresu od njegove DVE CEVKE iz tunela Maksimira!

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Eventualne utakmice Crvene zvezde i Dinama u plej-ofu za Ligu šampiona, prve posle 30 godina i raspada Jugoslavije svakodnevni su povod za prisećanja na neke nezaboravne mečeve velikih rivala, ali i događaje vezane za njih.

Kada se pomenu beogradski i zagrebački klub, jedna od prvih asocijacija je i čuveni skandal na Maksimiru 1990. godine i šokantan prekid.

Veliku ulogu u svemu imao je i Željko Ražnatović Arkan, koji je bio strah i trepet za Hrvate, a posebno kada su ga u tunelu videli kako pokazuje dva pištolja.

Tada vođa „Delija“ prema rečima fudbalera Dinama koji nije imao pravo nastupa u toj utakmici, ispod sakoa imao je dve „cevke“ sa kojima je šetao Maksimirom.

hrvati pljuju

- U civilu sam izašao na teren za vreme zagrevanja i Bed Blu Bojsi su mi skandirali ime. To nikada neću zaboraviti. Trebalo je da budem gost pokojnom radijskom voditelju Tomiću i sećam se da sam u tunelu susreo Zvezdinu delegaciju u kojoj je bio i Željko Ražnatović Arkan. Verujte, nije mi bilo prijatno kada nam je Arkan pokazao kako ispod sakoa za opasačem drži dva pištolja. Tu scenu nikada neću zaboraviti – opisao je Kujtim Šalja scenu, koja je i ostalim fudbalerima “modrih” zaledila krv u žilama.

 Posle nereda u Zagrebu, Ražnatović je uhapšen, a nešto kasnije i pušten.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR