Glas Javnosti

NIKOLA MILENKOVIĆ ZALUDEO EVROPE: Ovi evropski giganti spremni da izdvoje veliku sumu za sumu za srpskog reprezentativca (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Posle sjajnih igara, srpski as se našao na meti mnogih klubova i uskoro bi mogao da zaigra i u nekom evropskom gigantu.

Srpskog internacionalca Nikolu Milenkovića poslednjih meseci prati nekoliko klubova, koji bi u narednom periodu voleli da ga vide u svojim redovima.

 Reprezentativac Srbije je pažnju skrenuo odličnim igrama za Fiorentinu, u kojoj je nezamenljiv, a to nije promaklo čelnicima Milana, koji su pokušali još prošlog leta da ga dovedu.

Međutim, tada je problem predstavljala visina obeštećenja, pošto trenutno prvoplasirani klub u Seriji A nije mogao da plati 40 miliona evra.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nikola Milenkovic (@milenkovicn_4)

Kako italijanski mediji pišu, u Fiorentini su svesni da Milenkoviću ugovor ističe 2022. godine i da bi mogli da imaju problem, ukoliko srpski internacionalac ne bude želeo da ga produži, na šta će pokušati da ga nagovore. Međutim, "ljubičasti" bi sada pristali na dosta nižu cenu, a donja granica je 25 miliona evra.

To verovatno jeste suma koju Milan može da plati, ali ne samo oni, već i Mančester junajted, Totenhem i Atletiko Madrid, klubovi koji su takođe pokazali interesovanje.

 Na svih 15 ovosezonskih utakmica Fiorentine u Seriji A i Kupu Italije, Milenković je jedini u timu odigrao svaki minut i postigao dva gola uz asistenciju, što pokazuje koliko je važan za igru ‘ljubičastih’. Podsetimo, srpski reprezentativac je u ovaj klub stigao 2017. godine iz Partizana, čiju je prošao školu, u transferu teškom nešto više od pet miliona evra.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR