Glas Javnosti

NIKAD VIĐENO U FUDBALU: Klub iz španske elite ZABRANIO fudbaleru da igra, on MASKIRAN izašao na teren (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti/Kurir

Đerar Pike je nedavno završio igračku karijeru, ali je odlučio da nastavi da se, na neki način, bavi ovim sportom.

Legendarni fudbaler Barselone i reprezentacije Španije poslednju utakmicu odigrao je u novembru 2022. godine kada katalonski tim pobedio Almeriju rezultatom 2:0.

Defanzivac koji će u februaru proslaviti 36. rođendan, organizovao je "Kraljevsku ligu", takmičenje sa 12 ekipa sastavljenih od bivših fudbalera, javnih ličnosti i španskih influensera.

Hiljade ljudi gleda utakmice "sedam na sedam" preko najjače striming platforme, "Tvič", a posebnu pažnju gledalaca, ali i ljubitelja fudbala koji su čitavu priču ispratili preko društvenih mreža, dobio je misteriozni fudbaler koji je igrao sa maskom i dugim rukavima kako niko ne bi prepoznao o kome je reč.

Sam Pike je otkrio da maskirani fudbaler trenutno ima ugovor sa jednim klubom iz La Lige.

"Igrač Primere, fudbaler mlađi od 30 godina će igrati sa meksičkom rvačkom maskom da bi sakrio lice i dugim rukavima zbog tetovaža na rukama", poručio je Pike.

Navijači se pitaju ko je misteriozni fudbaler koji je odlučio da mu na dresu umesto prezimena piše "Enigma".

Razna imena se pominju, međutim, pitanje je da li ćemo u nekom trenutku saznati pravu istinu.

Kako je, nakon pauze za Svetsko prvenstvo, La Liga ponovo na programu od 6. januara, jasno je da nijedan fudbaler nema dozvolu da igra na događaju kakva je "Kraljevska liga", pa cela situacija postaje još bizarnija.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR