Glas Javnosti

NIKAD NEĆU NAPUSTITI KLUB ZBOG DRUGE PONUDE! Stanojević: Otići ću ako nije uspešno

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević se osvrnuo na njegovu situaciju u klubu i produžetak ugovora sa crno-belima.

 Ja sam rekao, sa ljudima iz kluba pričam jednom ili dva puta nedeljno. Uvek ima ponuda, manje ili više ozbiljnih. Ja iz Partizana nikada neću otići zbog neke druge ponude. Ugovor je nebitan, kakav je, šta je. To ćemo lako dogovoriti, a poenta je da mogu da odem samo na kraju ciklusa. Mogu da odem samo ako nije uspešno. Nema potrebe da pričamo o tome.

Kaže da je Partizan za njega iznad svih ostalih stvari.

- Ja sam valjda nešto uradio u prvom mandatu. Drugo, meni lično smetaju neke stvari koje okrenete ili se spinuju na neki određeni način. Iskren sam uvek, otvoren za razgovor, dajem odgovor na svako pitanje. Navijač Partizana mora da zna šta se dešava. Ima trenutaka kada iskažem emocije, ali samo za Partizan, ja za Partizan imam emociju, to su situacije kada imate himnu na početku utakmice "Da volim crno-bele".

Podrobnije je objasnio zbog čega je podrška navijača u ovom trenutku toliko bitna, ne samo njemu, nego i igračima na terenu.

- Više od 35 godina sam vezan za ovaj klub. To i navijači nadam se prepoznaju. Ja sam otvoren za sve ljude, da li me neki vole ili ne vole. Žao mi je što neki ljudi nisu došli da mi postave pitanje, da ih ja pitam isto to. Meni je drago da su navijači prepoznali energiju na terenu. Želeo sam da nam oni pomognu u celoj ovoj situaciji. Ja prema drugim stvarima nemam emociju. Nama ništa ne smeta, kritike su od početka i pozitivne i negativne. Hteli smo otvoreno da pričamo. Ostalo je sve posao. Biće uspona i padova. Umesto zvižduka protiv Flore, mi smo dobili aplauze, krenuli smo bezglavo, znate koliko to znači.

(Glas javnosti/Kurir sport)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR