Glas Javnosti

NEVIĐENO INTERESOVANJE ZA REVANŠ! Zvezdu će protiv Rendžersa bodriti puna Marakana

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbalski klub Crvena zvezda je za revanš meč sa ekipom Rendžersa već rasprodalo 37 hiljada karata.

Fudbalere Crvene zvezde u četvrtak od 18 časova i 45 minuta očekuje revanš meč osmine finala Lige Evrope koji će se odigrati na stadionu „Rajko Mitić“ protiv ekipe Glazgov Rendžersa, a klub obaveštava zvezdaše da je do sada prodato blizu 37.000 karata i da je na blagajnama ostao mali kontigent ulaznica za ovaj meč, piše na zvaničnom sajtu crveno belih.

Hrabra igra našeg tima U Glazgovu nije nagrađena dobrim rezultatom, ali upravo sve ono što je prikazano na terenu je pokazatelj da izabranici Dejana Stankovića mogu da ostvare još jedan podvig. Podrška navijača u četvrtak će biti od velikog značaja, a naš klub raduje činjenica da je već sad prodato 37.000 ulaznica, kao i da je ostalo veoma malo karata za severnu tribinu.

Fudbalski klub Crvena zvezda poziva sve navijače da na vreme obezbede karte i da zajedno ispišemo istoriju. Podsećamo vas da karte možete kupiti online na ovom linku - https://crvenazvezda.iticket.rs/, kao i na blagajnama našeg stadiona, u terminima od 10 do 18 časova, svakog dana sem nedelje 13. marta. Karte će moći da se kupe i na dan utakmice od 10 časova do početka meča.

Cene karata su sledeće:

Sever: 1.800din

Jug: 1.800din

Istok: 3.500din

Zapad: 4.500din

VIP zapad: 7.500din

VIP 1/ VIP 2: 15.000din

VIP galerija: 18.000din

5 Zvezdinih zvezda: 30.000din

Vidimo se na Marakani!, stoji na zvaničnom sajtu FK Crvena zvezda.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR