Glas Javnosti

NEVEROVATNI PRIZORI U MILANU: Navijači u euforiji blokirali ulaze u San Sir (Foto+video)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Navijači Milana nakon 11 godina dočekali su situaciju nakon koje mogu postati prvaci Italije, a uoči duela protiv Atalante ulice ispred stadiona San Siro izgledju fascinantno.

Dva kola pre kraja Serije A Milan je na četiri boda od titule ispred gradskog rivala od Intera. Tri od ta četiri boda mogu osvojiti danas protiv Atalante u derbiju 37. kola Serije A, a onda posao završiti osvajanjem makar jednog boda protiv Sasuola.





Navijači sedmostrukog prvaka Evrope nisu poslednjih godina navikli na borbu za titulu, ali je ekipa Stefana Piolija odigrala neverovatnu sezonu i drži sve u svojim rukama. Stoga, euforija je nezapamćena.

Iako su u trenucima snimanja prizora ispred San Sira ostala još više od dva sata do utakmice, prilaze stadionu blokiralo je više desetina hiljada navijača koji će bodriti Milan.



Gotovo neverovatno zvuči podatak da je 200.000 ljudi apliciralo za ulaznice na meč protiv Atalante, ali će ih na tribinama biti "samo" 80.000 koliki je kapacitet najvećeg italijanskog stadiona.

Međutim, to ne znači da će biti toliko navijača u zoni stadiona jer će se utakmica gledati i ispred. Veliki broj navijača iz Srbije otputovao je u Milano, a sve ulaznice koje su dobili navijački klubovi iz našeg regiona rasprodate su još pre desetak dana.

Milan i Atalanta se sastaju od 18 sati. Milan može i večeras postati šampion Italije ukoliko Inter ne savlada Cagliari.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR