Glas Javnosti

NEREDI u Londonu zbog Superlige: Posle odluke Mančestera da ISTUPI, PREMIŠLJA se i Barselona!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Mančester Siti će najverovatnije istupiti iz evropske Superlige, a slična poruka dolazi iz Katalonije gde se na isti potez odlučuje i Barselona.

Naime, Katalonci će samo u slučaju da izglasaju članovi kluba navijača, pristupiti Superligi, prenose Novosti.

19:58 - Sve je veći pritisak navijača, javnosti i fudbaslkog sveta, da se u startu zaustavi ambiciozan projekat 12 klubova koji hoće a igraju samo između sebe. Otpor prema tom razarajućem takmičenju je ogroman iz časa u čas, veliki je i među pristalicama klubova koji su među osnivačima Superlige. Pristalice Čelsija su imale sjajne parole tokom protesta ispred "Stamford Bridža", a ovo je jedna od njih.

19:46 - Važna vest stiže iz Madrida gde je Privredni sud objavio zabranu po kojoj se regulatornim telima poput FIFA, UEFA, te nacionalnim Savezima zabranjuje uvođenje kaznenih mera protiv klubova koji će igrati Superligu

17:45 - - Roma se snažno protivi ovom "zatvorenom" sistemu, jer se on u osnovi suprotstavlja sa duhom igre koju svi volimo. Neke stvari su važnije od novca, a mi ostajemo čvrsto posvećeni italijanskom fudbalu na domaćem nivou i poštenim, otvorenim evropskim takmičenjima za sve. Radujemo se nastavku saradnje sa Serijom A, Italijanskom federacijom, ECA i UEFA, da raste i razvija fudbalsku igru u Italiji i širom sveta. Navijači i osnovni fudbal su srž našeg sporta i to se nikada ne sme zaboraviti.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR