Glas Javnosti

NEOČEKIVANO: Lalatović napušta Vojvodinu!

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Trener fudbalskog kluba Vojvodina Nenand Lalatović rešio je da napusti klupu novosadskog tima naredne sezone, a iza takve odluke stoji više razloga.

Perspektivni stručnjak nezadovoljan je, najpre, medijskim natpisima nakon poraza njegove Vojvodine protiv Rada (2:0) u Super ligi Srbije, a na konferenciji za medije pred meč sa Zlatiborom, koja je trajala oko 25 minuta, rekao je da to boli njegove igrače i da neće ostati u Vojvodini posle leta.

Nenadu Lalatoviću zasmetalo je i to što niko nije započeo razgovore sa njim i njegovim stručnim štabom, kao i sa igračima kojima ističe ugovor oko nastavka saradnje.

- Uvek ću štiti svoje igrače, preponosan sam, postao sam bolji trener i čovek pored njih. Ja ću otići iz Vojvodine na leto i to uprava želi. Ove sekunde bih dao otkaz, to je njihova sramota što ne zovu mene i mojih 10 igrača kojima ističu ugovori.Svi klubovi nek znaju da ja od leta nisam trener Vojvodine pošto me ova uprava ne žele – pola želi, pola ne želi - izjavio je trener novosadskog kluba.

Talentovani trener objasnio je kako mu je teško da motiviše igrače kojima ističu ugovori, a obezbeđeno je učešće u Evropi, pa je primetio da su mnogi počeli da kritikuju zato što je ekipa “tek” četvrta.

- Bićemo treći! Pun sam samopouzdanja – kažem vam da će Vojvodina biti treća, vodiću tim kao da se borimo za opstanak. Ova dva kola sam hteo da im dam malo oduška, ali vidim da smeta stručnjacima, pa kad smo četvrti nekima smeta…- rekao je suvereno Nenand Lalatović.

Za sam kraj Nenad Lalatović je imao oštru poruku za čelnike novosadskog kluba.

- Ja neću ostati u Vojvodini, da ne bi brinuli za zdravlje, nek dovedu trenera sa kojim će piti kaficu i sastavljati tim. Sa mnom ne znaju, ja im kažem suprotan sastav - zaključio je još uvek aktuelni trener Vojvodine.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR