Glas Javnosti

Nemirni duh ponovo isplivao: Aleksandra Mitrovića čeka žestoka kazna, Englezi Srbina uzeli 'na zub'! (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas Javnosti

Aleksandar Mitrović ponovo puni stranice na internetu i u štampanim medijima u Engleskoj, ali iz pogrešnih razloga.

Mitrović je, naime, tokom prvog poluvremena utakmice protiv Lidsa, koju je njegov tim izgubio sa 3:0, sa namerom laktom udario Bena Vajta, defanzivca Lidsa. Sudija Toni Harington nije pokazao srpskom napadaču put u svlačionicu, ali će, nakon reakcije disciplinske komisije Premijer lige, Mitrović bez dileme biti kažnjen.

Prema tamošnjim pravilima, ovakav potez najčešće biva kažnjen sa tri utakmice zabrane igranja, pa će Mitrović najverovatnije propustiti utakmice protiv Kvins Park Rendžersa, Birmingema i Notingem Foresta. 

Podsećamo, Mitrović je na 36 utakmica ove sezone dao čak 23 gola, pa će itekako nedostajati Fulamu, ukoliko engleski FA odluči da i ovog puta postupi kao do sada.

Ovo nije prvi put da Mitrović iz ovog razloga dođe u centar pažnje, pošto je i u dresu Njukasla često umeo da "pocrveni", no utisak je da je ovaj put učinio pravu "medveđu" uslugu svom timu, jer Fulam sedam kola pre kraja Čempionšipa zauzima peto mesto, sa sedam bodova više od sedmoplasiranog Preston Nort Enda, prve ekipe ispod "crte" koja vodi u plej-of za plasman u Premijer ligu.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR