Glas Javnosti

SRPSKI REPREZENTATIVAC PRIZNAO: Ronaldov gol je bio regularan

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Meč trećeg kola kvalifikacija za Mundijal u Kataru između Srbije i Portugala ostao je u senci jedne sporne situacije o kojoj se i dalje raspravlja.

Žestoko su protestovali reprezentativci Portugala ali i tamošnja javnost što im sudija Dani Makeli nije priznao gol na stadionu Rajko Mitić na utakmici protiv Srbije. O toj spornoj situaciji za portugalske medije govorio je srpski reprezentativac Nemanja Gudelj.

Sporna situacija odigrala se u zaostalom vremenu kada je Kristijano Ronaldo uputio loptu ka golu Srbije koju je sa gol crte izbio defanzivac Stefan Mitrović. Delovalo je da je lopta prešla liniju, no glavni arbitar je rekao da se igra nastavi.

Bivši fudbaler lisabonskog Sportinga Nemanja Gudelj govorio je za tamošnji ''Mais Futebol'' i otkrio im da lopta jeste bila u golu reprezentacije Srbije.

- Lopta je ušla, sreća za nas što nije bilo VAR tehnologije na utakmici - rekao je vezista Sevilje.

Ipak, istakao je da je bila i jedna sporna situacija u kaznenom prostoru Portugala.

Naime, Sergej Milinković-Savić uputio je udarac, a Danilo igrao rukom i da se koristio VAR Srbija bi verovatno dobila penal.

Podsetimo, utakmica Srbija - Portugal je završena bez pobednika 2:2, a obe selekcije posle 3. kola u kvalifikacijama za Mundijal imaju po sedam bodova.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR