Glas Javnosti

NEKIMA TEŠKO PALO ŠTO SMO PROŠLI: Milan Borjan MAJSTOR PENALA! Kopenhagen, Partizan, sad Radnički... (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Milan Borjan je majstor penala. On je treći put od dolaska u Zvezdu bio junak penal-serije.

Prvo u Kopenhagenu u kvalifiakcijama za Ligu šampiona, potom u finalu Kupa Srbije prošle sezone i sada na meču sa Radničkim, kada je pogurao crveno-bele u četvrtfinale Kupa Srbije.

"Nema poređenja. Svaka je bila bitna i draga na svoj način. Kopenhagen je nešto baš posebno, tamo sam i dao gol iz penala. Derbi pobeda nam je donela trofej, a sada je važno da nismo eliminisani iz kupa i da nastavljamo ka cilju, a to je dupla kruna", rekao je Borjan za "Žurnal" i dodao:

"Svaki trenutak u Kopenhagenu bio je psihološki težak i za izvođače i mene kao golmana. Susretao sam se sa situacijom da je kraj ukoliko ne odbranim, što nije bio slučaj protiv Radničkog. Bilo je i ovo veče za pamćenje, nadam se i bitan korak ka trofeju u kup takmičenju."

O komentarima da je kršio pravila tokom penal-serije.


"Očito je nekima mnogo teško palo što smo prošli, kao i što sam još jednom pokazao da umem da branim penale u seriji. Neka pričaju i dalje, a ja idem ponosno svojim putem."

Zvezdu čeka derbi sa Partizanom, ali pre toga Proleter u Novom Sadu.

"Ovo je bio važan trenutak, idemo dalje ka ciljevima. Svesni smo da nemamo pravo na grešku u prolećnom delu sezone. Svi u ekipi silno želimo da odbranimo duplu krunu. Verujemo u to i ne možemo drugačije nego da idemo korak po korak. Čestitam saigračima, dokazali smo kakav karakter posedujemo i da možemo da pobedimo i onda kada ne ide sve po planu. Pritisak je veliki, ali do kraja sezone moramo da damo maksimum. Osećamo podršku zvezdaške javnosti, kao i kluba koja nam mnogo znači. Zvezda je poslednjih nekoliko godina na mestu gde i pripada da bude, počastvovan sam kao predvodnik ovih momaka", zaključio je Borjan.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR