Glas Javnosti

NEČUVENO! Geret Bejl na okupljanju drugoligaša

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Kakva vest stiže sa Ostrva: Geret Bejl je jednim potezom uzburkao fudbalske strasti u Engleskoj, pojavivši se na prozivci drugoligaša Kardifa!

Kardif, klub koji se takmiči u engleskom Čempionšipu, mogao da od sledeće sezone da bude jači za doskorašnjeg fudbalera Real Madrida Gereta Bejla. Velšanin se, kako navodi Vels onlajn, u sredu pojavio na prvom okupljanju ekipe pred narednu sezonu.





Bejl je u „Glamorgan centru“ boravio i kod fizioterapeuta nacionalnog tima, ali je iskoristio priliku i da razgovara sa čelnicima Kardifa. Velšanin zvanično nije još uvek ništa potpisao sa ovim drugoligašem, ali nije isključeno da se i to uskoro desi. Nema sumnje da će u slučaju pozitivnog dogovora Kardif jedva čekati da objavi vest. Ofanzivac bi uprkos poznim igračkim godinama bio veliko pojačanje za taj klub.

Bejlu se dopada ideja da se konačno vrati u rodni Vels jer se finansijski obezbedio, ali ni igrački nema više nekih visokih ambicija posle osvajanja Lige šampiona sa Realom, tvrde ostrvski mediji. Ni to što se Kardif takmiči u Čempionšipu mu ne predstavlja problem. Sada mu je najbitnije da konstantno igra kako bi bio u dobroj formi za Svetsko prvenstvo koje počinje krajem novembra u Kataru.

Vels je prvi put posle 1958. godine izborio učešće na Mundijalu, što mnogo znači čitavoj naciji, a Bejl kao kapiten želi da pomogne reprezentaciji što je moguće više, tako da mu je to jedina preokupacija trenutno što se fudbala tiče. Bejl je već godinama omiljena ličnost u Velsu, a ukoliko odluči da sada potpiše za Kardif nema sumnje da će postati nacionalni heroj.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR