Glas Javnosti

Navijači Seltika poručili kralju Čarlsu šta misle o krunisanju (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Ujedinjeno Kraljevstvo priprema se za krunisanje kralja Čarlsa Trećeg koje je zakazano za 6. maj i trajaće tri dana. Fudbalske lige pozivaju klubove da ukažu novom monarhu čast, a navijači Seltika iskoristili su Old firm odigran za vikedn da iskažu svoj stav.

Dok klubovima koji će predstojećeg vikenda biti domaćini utakmica stižu „snažne preporuke“ da pre utakmice bude intonirana himna „Bože spasi kralja“ i zvanični portreti kralja Čarsla Trećeg i kraljice supruge Kamile, kao i zvanični logo krunisanja ima i onih koji ne čekaju ni da budu domaćini ni da bude 6. maj.



Rendžers i Seltik odigrali su u nedelju Old firm u okviru polufinala Kupa Škotske. Seltik je proslavio pobedu (1:0) i plasman u finale, ali i poslali poruku novom kralju:

„Možeš da nabiješ krunisanje u d…“ orilo se sa dela tribine koji se zeleneo.

Navijači Seltika nisu se libili da pokažu šta misle o kruni ni kada je preminula kraljica Elizabeta Druga pa su tada na meču sa Sent Mirenom istakli transparent na kome je pisalo: Ako mrzite kraljevsku porodicu, aplaudirajte“, a skandirali su zdušno: „J…š krunu“.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR