Glas Javnosti

NAVIJAČ ZAMALO PLATIO GLAVOM: U dresu Bajerna upao među pristalice PSŽ - a

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Sve češće možemo videti navijače koji će na tribinama uraditi sve kako bi dobili svoj trenutak pažnje, bez ikake pomisli na eventualne posledice. Jedan takav prisustvovao je meču PSŽ - Bajern u Ligi šampiona.

Fudbaleri Bajerna uspeli su da odnesu pobedu na "Parku prinčeva" (1:0) i sa velikom prednošću se vrate u Minhen, gde će za četiri nedelje dočekati u revanšu šampiona Francuske.

Zanimljivo je bilo na terenu, ali se svašta moglo videti i na tribinama stadiona u Parizu. Često su navijači ti koji na sve moguće načine pokušavaju da "ukradu šou" igračima, a jednom je definitivno pošlo za rukom, mada mu se nikako nije isplatilo.

Dotični navijač Bajerna se "infiltrirao" među pristalice domaće ekipe, za koje važi da su možda i najvatrenije u čitavoj Francuskoj, a to mu nije bilo dovoljno, pa je odlučio i da snima blog tokom meča.


Da stvar bude još luđa, on je sve to radio dok je "krišom" pokazivao dres Bajerna ispod trenerke PSŽ-a, a nakon što je primećen dobio je ozbiljne batine i zažalio.

Na njega je nasrnula gomila navijača PSŽ-a koji su ga šutirali, gazili i udarali dok je ležao između stolica, a sve to su mu radili na golišavo telo, pošto su mu prethodno pocepali dres. Da se policija nije umešala, ko zna šta bi se desilo na meču.

Ovaj navijač se nakon što je incident završio pohvalio na društvenim mrežama masnicama i ogrebotinama, kao i činjenicom da je navodno naučio lekciju.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR