Glas Javnosti

NATHO UŠAO U KLUB 100: Veznjak Partizana u društvu Moreire, Dijare, Boje

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaler Partizana Bibras Natho je protiv Radničkog u Nišu po 100. put obukao dres beogradskog kluba.

Pre dve i po godine je fenomenalni Izraelac  došao kao veliko letnje iznenadjenje i pojačanje čelnika kluba u letnjem prelaznom roku!

Na kraju je Bibras Natho u četvrtoj deceniji života dokazao da njemu godine nisu problem, zaista je igrač na kojeg Stanojević može uvek da se osloni, a na minulom meču u Nišu upisao svoj 100. meč u dresu crno-belih.


Nije česta situacija da stranci koji se ne zadržavaju tako često u srpskom fudbalu, dođu do ovako velikog broja utakmica, a za sve je "kriv" Zoran Tošić koji je tada iskoristio prijateljstvo i činjenicu da se vezista rastao sa Olimpijakosom jer nije bio zadovoljan minutažom i pozvao ga je da dodje u Partizan! Ostalo je poznato...


Potpisao je trogodisnji ugovor i od tada do danas je gotovo nezamenljiv Izraelac u crno-beloj mašineriji i kod Sava Miloševića, a i u mandatu Aleksandra Stanojevića jedan od nosilaca igra tima.

U dresu Partizana još uvek nije osetio sreću zbog trofeja, a postao je četvrti stranac u istoriji kluba, jer je to pre njega uspelo samo Pjeru Boji, Amlamiju Moreiri i Laminu Dijari...

BONUS VIDEO: KAKO DA TUŽITE TRGOVCE ZBOG PREVARE: Koliko su potrošači u Srbiji (ne)zaštićeni?




SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR