Glas Javnosti

NAJSKUPLJI SRBIN U ISTORIJI FUDBALA: Vlahoviću ugovor stiže na rođendan, cifra je prava BOMBA

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Pitanje je trenutka kada će srpski fudbaler Dušan Vlahović potpisati ugovor za Juventus, a agenti našeg reprezentativca i rukovodstvo kluba finiširaju posao godine.

Njegovi agenti bi ove srede trebalo da se sretnu sa rukovodstvom "Stare dame" kako bi finiširali posao, s tim da napadač Fiorentine ne može na lekarske preglede dok se ne oporavi od korona virusa, prenosi Telegraf.

Vlahović će potpisati ugovor na četiri i po godine vredan 7 miliona evra po sezoni, a iz Juventusa su se dogovorili sa kolegama iz Firence oko obeštećenja od 75 miliona evra plus bonusi.

Vlaghović je propustio remi Fiorentine i Kaljarija u nedelju, jer se trenutno nalazi u izolaciji zbog korone, a u Juventusu očekuju da za nekoliko dana kompletiraju medicinske preglede čim Vlahović dobije negativan test.

Naime, oko ugovora bi sve moglo da bude gotovo do njegovog dođendana 28. januara kada bi mogao da obori dva rekorda - da postane najskuplji fudbaler ovog zimskog prelaznog roka, ujedno i najskuplji Srbin u istoriji fudbala, jer dosadašnji rekord drži Luka Jović koji je za 60 miliona evra prešao u Real.

BONUS VIDEO: NE UMIREMO OD STAROSTI VEĆ NAS JEDU PARAZITI

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR