Glas Javnosti

MOŽEMO DA ODAHNEMO: MItrović i Vlahović će igrati u Kataru

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Glavna polemika oko Svetskog prvenstva u Kataru kada je reč o reprezentaciji Srbije vodila se oko Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića, jer su dvojica neprocenjivo važnih fudbalera povređeni. Na sreću, oglasio se Stevan Stojanović, direktor reprezentacije i otkrio da će fudbaler Fulama odnosno Juventusa biti spremni za Katar.

Nakon glasina da i izjave trenera Fulama da Aleksadar Mitrović zbog povrede nije mogao ni da trenira za reprezentaciju Srbije stigle su dobre vesti.

Tokom gostovanja na televiziji „Prva“, direktor reprezentacije Stevan Stojanović otkrio je da veruje da će Mitrović biti spreman za put u Katar.



Pored najboljeg strelca u istoriji reprezentacije Srbije, postojala je bojazan i za Dušana Vlahovića koji zbog povrede takođe nije igrao na poslednjoj utakmici Juventusa, ali i on je na putu ka brzom oporavku.

„Mitrović vuče povredu od Švedske, obnovio je protiv Njukasla, naš medicinski tim je u kontaktu sa Mitrovićem i mislimo da će biti spreman za Katar. Isto je i sa Vlahovićem, obnovio je povredu prepona i nadamo se da će biti spreman za Katar“, optimističan je Stojanović.

Srbija prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu igra sa Brazilom 24. novembra, a potom sledi duel sa selekcijom Kameruna četiri dana kasnije i na kraju sa Švajcarskom drugog decembra.

„Treba da idemo polako i da se spremimo prvo za Brazil, pa Kamerun, treća je sa Švajcarskom. Ako sve bude kako treba i prođemo prvi krug, onda je sve moguće. Piksi je večiti optimista za razliku od nas koji nismo znali da će biti ovakav učinak reprezentaciji i sve je ubedio u to“, istakao je Stojanović.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR