Glas Javnosti

Mitrović sprečen da zaigra na plej-ofu za ulazak u Premijer Ligu: Navijači Fulama zabrinuti

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fulam je napravio prvi od tri koraka ka Premijer Ligi. Aleksandar Mitrović se nije našao u startnom sastavu, navijači Londonskog kluba zabrinuti sa razlogom.

Srpski golgeter je najbolji strelac Čempionšipa ove sezone i najzaslužniji što je Fulam na korak do najvišeg engleskog ranga.

Zato je pažnju privuklo to što se Mitrogol nije našao u sastavu za prvi meč protiv Kardifa u Velsu (2:0).

Tako su “kolibari” napravili veliki korak ka finalu na “Vembliju”, dok bi naš reprezentativac mogao da se nađe u protokolu u revanšu.

Navijači Fulama pomno su pratili da li će se Mitrović oglasiti, učinio je to trener Skot Parker, a povreda ne bi trebalo da je ozbiljnije prirode.

“Treba imati na umu da igramo dve utakmice, a on se nije najbolje osećao. Mečevi idu po zgusnutom rasporedu i nadamo se da će biti spreman za revanš u četvrtak. MA koliko da nam je nedostajao na terenu, osećamo da smo sposobni da igramo dobar fudbal i bez njega”, poručio je Parker.

Bilo je svakako čudno što Mitrović nije igrao u do sada najvažnijem duelu sezone, već je ostao u Londonu na lečenju, jer je poznato kakav je borac i da bi učinio sve da je na terenu sa saborcima.

(Izvor:Glas javnosti/Nova)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR