Glas Javnosti

Mitrović uništava protivničke mreže, čak je i njegov trener oduševljen

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Aleksandar Mitrović rastura protivničke odbrane u Premijer ligi ove sezone, a njegov trener, Marko Silva, ubeđen je da se kraj tome ne nazire.

Aleksandar Mitrović glavni je igrač Fulama, nosi ceo tim na svojim leđima i zahvaljujući njemu ekipa dolazi do bodova ove sezone. Videlo se koliko fali kada se mučio sa povredom, ali je sada opet tu i spreman je da nastavi da pogađa mreže. Uveren je u to i trener Marko Silva koji ima plan igre samo za srpskog napadača.


Zna dobro šef struke Fulama da ceo tim mora da mu pomogne kako bi nastavio da teroriše protivničke golmane.

- Mitar radi ono što je radio i prošle sezone, pripremamo ga na isti način, baš kao što radimo i sa drugim igračima oko njega. Brojke koje ima su nestvarne. Od kada sam došao u klub na 57 mečeva dao je 52 gola, zaista je neverovatno. Uživam u ovim trenucima sa njim. Trudim se da mu pružim sve uslove da napreduje, ako budemo radili za njega on će nastaviti da daje golove - jasan je Marko Silva.

Fulam igra u odličnoj formi. U poslednja dva kola savladali su Aston vilu i Lids i novi trijumt će tražiti danas od 18:30 protiv Evertona.

- Pozicija na tabeli nam nije najvažnija stvar. Naravno, bićemo ponsni ako smo na dobroj poziciji, ali nam to nije glavni cilj, već da nastavimo da se borimo kakvo god da je stanje na tabeli i da tako nastavimo. Uz podršku sa tribina koja nam svima mnogo znači - zaključio je Silva.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR